Frivillige

 

Har du lyst til å bidra til Grimstads største fargefestival laget av studenter? En festival fylt med farger og gode vibber? Vi vil skape dette sammen med deg. Vi trenger din hjelp! Hvis du er en positiv person med en stå-på vilje, og det klør i fingrene etter å hjelpe, da passer du perfekt hos oss.

Festivalkontor:
Som frivillig på festivalkontoret vil du være med på å selge billetter og på å levere det ut til de som kommer for å hente. Arbeidstidene er fredag og lørdag før løpet. All opplæring som er nødvendig i forhold til billettsalg og lignende vil bli gitt.

Løpsvakt:
Som løpsvakt vil du stå i løypa under løpet. Du vil stå i veisperringer og lignende. All opplæring vil bli gitt.

Opprigg/nedrigg:
Som frivillig på opprigg/nedrigg vil du jobbe på fredag og på søndag. Oppgavene kommer til å være å gjøre klart festivalområdet med f.eks. gjerder, border og lignende. All opplæring vil bli gitt.

Festivalområde:
Som frivillig på festivalområdet så vil du jobbe med at festivalområdet er klart før konsert og at det er i orden under festivalen. Oppgavene vil typisk være å fylle på vann og søppelsekker. All nødvendig opplæring vil bli gitt.

Nedenfor finner du et påmeldingsskjema, hvor du kan velge hvilke oppgaver du ønsker å hjelpe oss med.

Hva får du i gjengjeld?

– Et gratis måltid + drikke
– Gratis festivalpass (inkl. t-skjorte og solbriller)
– Frivilligfest
– Attest for frivillig arbeid
– Skryterett i å være med å arrangere årets fargefest

Dette inkluderer pulver pakke, t-skjorte, solbriller og selve billetten. Du vil også få et sertifikat av prestasjon når festivalen er godt over. Sist og ikke minst: En egen fest for frivillige!

Søk om å bli frivillig i skjemaet nedenfor!

NB! Påmeldingen er bindende!

 

EnglishNorsk bokmål